Autori DLC pre hru Cuphead prezradili presný čas vydania

Autori DLC pre hru Cuphead prezradili presný čas vydania

 

Nové DLC si zahráme už zajtra.

Dlho očakávané DLC pre hru Cuphead - alebo presnejšie napísané - "Delicious Last Course" bude konečne dostupné po mnohých odkladoch už zajtra, 30. júna. Autori hry prezradili, kedy bude DLC dostupné vo svete - 30. jún - 6 AM PST (California, Vancouver), 7 AM MT (Denver), 8 AM CT (Chicago), 9 AM EST (Orlando, New York), 2 PM BST (UK), 3 PM CEST (ES,IT), 10 PM JST (JAP), 1. júl - 1 AM AEST / NZST (AUS, NZ)

Na základe tejto tabuľky budú môcť hráči zo Slovenska a Česka zahrať si toto DLC o tretej hodine poobede. DLC prinesie nové úrovne, bossov, zbrane a taktiež aj novú hrateľnú postavu v podobe Miss Chalice. 

Páči sa Vám tento článok? Zdieľajte ho!

 
 
 
 
 

Sledujte nás

Gamesite.sk
Zoznam.sk